Flott bærumsdag på åpningsdag

Postet av Bærum Rideklubb den 23. Apr 2015

Startskuddet for Drammen Spring Tour gikk parallelt på to baner med bærumsryttere til start på begge. På den ene vant Fanny, og på den andre vant Cornelia.




Fanny Hjemdal Wallace kan se tilbake på en knallgod internasjonal debut, selv om Sweetheart og hun selv bare har vært makkere i en uke. Innsatsen i dag holdt til seier i CSI1* 1,10 m Bronze Tour. I denne klassen gjennomførte også Kahtinka Hjelt/ Bordeaux du Sud en flott, feilfri grunnomgang.

Les mer om Fannys seier i CSI2* 1,10 m Bronze Tour:



Fanny og Sweetheart fikk en best tenkelig debut under DST. Her hjemme på Østern Brug for få dager siden. Arkivfoto: Tom Runde Lian


Cornelia Emilie Kasin og Simply Cruise har på sin side påbegynt sin første internasjonale sesong sammen - etter at "Sprouts" nå er syv, og kan gå tostjernersklasser, og ikke bare internasjonale unghestklasser. Taktikken i dag var å dra inn ett steg to steder underveis i omhoppingen, og det resulterte i topplasseringen i CSI2* 1,30 m Silver Big Tour.

Les mer om Cornelias seier i CSI2* 1,30 m Silver Big Tour:

Både Siril Sønsteby/ Chivu og Cathrine Jerring/ Rising Sun red også gode runder i denne sølvturen, som gikk oppe på den lille arenaen - med uheldige riv på banens siste hinder i andre fase for dem begge.



Cornelia og Simply Cruise leverte en forrykende omhopping som holdt til seier oppe på Ring 2. Her under DST 2014. Arkivfoto: Alice Bjerke


I CSI2* 1,20 m hoppet Cornelia/ Lacosta deretter inn til en hyggelig fjerdeplass - etter å ha vært borte fra konkurranseringen her hjemme i akkurat ett år. Så langt ser det ut til å kunne gå bra, så vi krysser fingrene for ekvipasjen videre. Fine runder ble det også her for Cathrine Jerring/ Rising Sun og Siri Sønsteby/ Chivu- med uheldige riv på banens siste hinder i andre fase for dem begge. Deretter debuterte med spennende, ny hest i samme klasse, og sa seg godt fornøyd med resultatet. Lyk Hästak rev ett hinder i første fase, men hoppet flott. Spennende dager venter.

I CSI2* 1,35 m Gold Small Tour kom dretter turen for premieplukking t til Cathrine Jerring.
Med That's Why ble det en fin syvendeplass, mens Siril endte uplassert med Wild Thing.

Første stevnedag på Linnevollen ble avsluttet med en kvalifiseringsrunde i CSI2* 1,40 m Gold Big Tour, der Per Ulven hadde begge sine hester, Urlanmore Aldi og Didi de Goedereede, til start, og Cathrine stilte med Bellano van Bosbeek. Stein Endresen tøylet Cintia inn til seier, mens våre representanter endte uplassert.



Trener Morten Aasen var på plass for å coache Per gjennom første stevnedag på sine to hester. Her legger de to en plan under Nordisk Baltisk Mesterskap på Flyinge for to år siden. Foto: Sille Kasin

Fanny og Cornelia er også omtalt på www.hestesport.no:

I morgen fortsetter Drammen Spring Tour med bærumsryttere til start, og da også med ponnier og juniorer.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.