Innkalling til årsmøte

Postet av Bærum Rideklubb den 18. Feb 2020

Tekst: Sille Kasin

Styret i Bærum Rideklubb har med dette gleden av å kalle inn til årsmøte 2020. Vi håper derfor  å se mange av klubbens medlemmer tirsdag den 25. februar klokken 19:30 i kafeteriaen på Østern Brug.

Bærum Rideklubb Årsrapport 2019 endelig versjon.pdf

Som vanlig ønsker vi i styret å kombinere det nyttige med det hyggelige når vi først sees, og inviterer derfor samtidig klubbens fremmøtte medlemmer til pizza, mineralvann, kaff og te!

Velkommen til årsmøtet 2020!

Bildecollagen viser noen av mange sportslige høydepunkter i året som gikk, og er sammensatt av bilder tatt av Helene Gjerde Aamdal, Sofie Torlei Olsen/ NIF, Sille Kasin og Privat. 


0 Kommentar

Innkalling til årsmøte

Postet av Bærum Rideklubb den 18. Feb 2020

Styret i Bærum Rideklubb har gleden av å invitere klubbens medlemmer til årsmøte, tirsdag den 25. februar klokken 19:30. Møtennkallingen med sakspapirer er vedlagt nedenfor.

Årsmøtet finner sted i kafeteriaen på Østern Brug. Vi serverer pizza, mineralvann, kaffe og te, og satser på å kombinere det nyttige med det hyggelige!

Vi håper at mange av klubbens medlemmer vil legge veien til Østern Brug denne tirsdagen, og ønsker alle hjertelig velkommen!

Bildecollagen viser glimt fra noen av mange sportslige høydepunktene i året som gikk, og er sammensatt av bilder tatt av Helene Gjerde Aamdal, Sofie Torlei Olsen/ NIF, Sille Kasin og Privat. 


Bærum Rideklubb Årsrapport 2019 endelig versjon.pdf


0 Kommentar

Invitasjon til Årsmøte i Bærum Rideklubb 25.02.2020

Postet av Bærum Rideklubb den 5. Feb 2020

Til medlemmene i Bærum Rideklubb

Styret innkaller herved til årsmøte i Bærum Rideklubb. 

Årsmøtet avholdes 25.02.2020 klokken 19.30 på Østern Brug i kafeteria.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 11.02.2020 til baerum.rideklubb@gmail.com.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på Facebook og WWW.baerumrideklubb.no

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Bærum RIdeklubb i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Bærum Rideklubb. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

For mer informasjon om årsmøte samt regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se Bærum Rideklubbs vedtekter. 

Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan Elly Joys Røang kontaktes på Mobil 90 85 36 36 eller baerum.rideklubb@gmail.com.


Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen

styret  


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline