"Sammen om hesten" på Starum

Postet av Bærum Rideklubb den 23. Aug 2019

Tekst: Sille Kasin 


Fjorårets ungdomssamling  for medlemmer av Norges Rytterforbund (NRYF), Det Norske Travselskap og Norsk Jockeyklub ved Norsk Hestesenter var super vellykket, og nå gjentas suksessen for andre gang! Helgen den 3. - 6. oktober bør derfor all hesteungdom mellom 16 og 26 år legge veien til Norsk Hestesenter på Starum. 

Arrangøren lover en helg spekket med både faglig og sosialt innhold der hest blir fellesnevneren, så her her det bare å glede seg. Dette blir nemlig både lærerikt og gøy!

 "Sammen om hesten" gir hesteungdom en unik mulighet til å treffes på tvers av interessefelt. Årets program rommer blant annet viktige og lærerike temaer som hestevelferd og smitteforebygging, longering, foring, skoing, ridning og trav. På listen over foredragsholdere står både veterinær, hovslager og stallmester. Disse kan alle skilte med lang erfaring fra sine respektive fagfelt, og lover blant annet mulighet for å teste ut ting i praksis. I tillegg blir det ekskursjon til travbanen på Biri sammen med Starums egne heltidsstudenter. 

Informasjon om ungdomssamling 2019 "Sammen om hesten" med påmelding:0 Kommentar

Vil du ri KM lag 2019 på hjemmebane på Østern Brug?

Postet av Bærum Rideklubb den 21. Aug 2019

Illustrasjonsbilde: Shutterstock

Tekst: Sille Kasin 

Bærum Rideklubb står dette året som arrangør av KM for hest og ponni i sprang. Klubben ønsker derfor spesielt gjerne å kunne stille lag dette året, både for ponni og hest for ingenting er som å ri på lag på hjemmebane! 

Kvalifiseringskrav, lagsammensetning og klassetilbud

Både ponni og hest lag går i LC, og eneste kvalifiseringskrav er at ekvipasjen har gjennomført LC to ganger før med maksimum åtte feil. I tråd med KR kan ponnilag - dersom det ikke er mulig å stille tre eller fire ekvipasjer - bestå av to tellende ekvipasjer, mens hestelag må bestå av tre tellende ekvipasjer. 

Merk også at helgen rommer KM individuelt for ponni og hest, samt en rekke åpne klasser. Hver ekvipasje kan kun delta i ett individuelt mesterskap, men ellers er det fritt frem!

Proposisjon til KM-helgen, både lag og individuelt, finner du her: 

Melding av interesse

Har DU lyst til å representere Bærum Rideklubb som lagrytter, så send mail til baerum.rideklubb@gmail.com snarest og senest innen den 29. august kl. 20:00. Sportskomiteen vil deretter foreta uttaket i samarbeid med aktuelle trenere. Lagryttere vil  få beskjed om uttak, lagsammensetning og lagleder. Informasjon vil i tillegg legges ut her på klubbsiden vår, samt på Bærum Rideklubbs facebookside. 

Uttak og påmelding

Merk at du forplikter deg til å stille, dersom du melder interesse om å få representere klubben  og blir tatt ut til å ri - så fremt ikke spesielle forhold kommer i veien. KM lag meldes deretter på vanlig vis online på horsepro.no i god tid innen frist den 31. august kl. 18:00! 

Sportskomiteen i Bærum Rideklubb håper å høre fra mange av dere! Det finnes knapt noe morsommere enn å ri på lag, det kan vi love!

Forespørsler vedrørende stevneinvitasjonen til KM lag rettes til Sille Kasin, +4748176269/ mail baerum.rideklubb@gmail.com. Send også gjerne kopi av mail til sille.kasin@gmail.com. Spørsmål vedrørende årets KM statutt rettes direkte til OARK på mail post@oark.no med kopi til baerum.rideklubb.no.


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline