Bærumsryttere på første vei mot deltakelse i finaler og Kingsland Oslo Horse Show 2019

Postet av Bærum Rideklubb den 28. Mai 2019

Tekst: Sille Kasin

Cathrine Jerring og hennes C'Est Moi satte virkelig Bærum Rideklubb på sprangkartet dene helgen gjennom to svært sterke plasseringer ved elitestevnet på Epona. Foto: Privat

Sørlandsparken Rideklubb stod som helgens arrangør av elitesevnet i sprang for ponni og hest på Epona Ridesenter, og flere av våre bærumsryttere kan se tilbake på både seiere og flotte plasseringer.

Flinke  bærumsryttere

Allerede første stevnedag - på fredag - hadde Lin Madeleine Wicklund en virkelig dag god i ringen. Med Leoncaballo 2 toppet hun vel fortjent listene i Hööks Cup 1,10 m og ble plassert som nummer fire i denne klassen. Med førstnevnte sirket hun også fjerdeplassen i 1,15 m på lørdag.

Fredag kunne også Siril Sønsteby glede seg over en kjærkommen seier, denne gangen med seksåringen Last Thought i 1,10 m. Duoen sikret deretter niendeplass i unghestklassen på søndag. Lørdag red Siril også inn til premie, da det ble tiendeplass i 1,30 m med hingsten Giga Star de Tiji.

Siril Sønsteby var blant klubbens ryttere som var med og plukket premier ved helgens elitestevne i sprang på Epona. Her er hun sammen med mamma, sjåfør og groom, May-Karin. Foto: Sille Kasin

Fredag hadde også Lisa Holmsen en riktig god dag på jobben som deltaker i NRYFs ungdomscup for junior og unge ryttere, der vår bærumsrytter møtte hinderhøyden 1,30 m. Med hjem kunne hun ta med seg en femteplass med Billy Samaritan og en sjetteplass med Billy Uphill, og med sistnenvte ble hun også plassert som nummer fem i 1,20 m på lørdag. I denne klassen ble også en annen bærumsrytter plassert, nemlig Sandra Sunde Lian med Mid Summer Nights Dream på åttendeplass.

Og Cathrine Jerring og hennes C'Est Moi, de brakte på sin side virkelig jubelen frem både på lørdag og søndag på Epona - og det med rette. Lørdag ble de to nemlig plassert som nummer fire i Sprangsportens venner Cup 1,45 m, og duoen var ikke snauere enn at de på søndag gikk opp et klassenivå - og ble plassert som nummer to i årets første kvalifiseringsrunde av Kingsrød Trading Grand Prix Cup 1,50 m. To ekvipasjer møttes til spennende omhopping, og etter at vår bærumsrytter måtte se én bom falle, dro juniorrytter Ada Braaten Johnsen og Elle Dorado avgårde med karrierens første Grand Prix-seier på dette nivået.

Spennende finaler

På grunnlag av plasseringer og ditto poeng i de elleve kvalifiseringsstevnene i Hööks Cup 1,10 m gjennom sesongen, får de 20 beste rytterne sammenlagt på sin side delta i finalen som arrangeres i Sørlandshallen i tidsrommet 26. - 29. september. 

Finalistene i Kingsrød Trading Grand Prix Cup 2019 møtes på sin side til spennende finale med betydelig sammenlagtpremie i regi av Melsom Rideklubb, den første helgen i november - etter å sanket poeng på to av de ialt seks stevnene gjennom sesongen.

Veien går til KOHS

NRYFs Ungdomscup 2019 for junior og unge rytter, der ryttere opp til og med 18 år hopper 1,30 m og rytterne i alderen 18 - 21 hopper 1,35 m, omfatter for øvrig ialt syv kvalifiseringsrunder. Etter at samtlige kvalifiseringer er avviklet, får de åtte beste rytterne sammenlagt delta ved tostjernersdelen av Kingsland Oslo Horse Show 2019 som finner sted ved Telenor Arena den 17. - 20. oktober. I tillegg får også NM-vinnerne junior og unge ryttere plass ved stevnet, sammen med lagrytterne som representerer Norge ved Nordisk Baltisk Mesterskap og EM.

Sprangsportens Venner Cup 2019 presentert av Telplan Consulting omfatter også syv kvalifiseringsstevner gjennom sesongen. Etter denne åpningshelgen ved Sørlandsparken gjenstår nå runder i Bergen, Arendal, Sandnes, Tronheim, Grenland og til sist Sørlandsparken, før disse 15 beste rytterne sammenlagt, samt vinner av NM senior, igjen også møtes under CSI2* Kingsland Oslo Horse  2019 på Telenor Arena.

KOHS som døråpner

For deltakerne av disse to ovenenvte cupene fører altså veiene til CSI2* Kingsland Oslo Horse Show 2019 på Telenor Arena i tidsrommet 17. - 20. oktober. Der får disse utøverne og øvrige møte store deler av verdenseliten ved CSI5*-delen av stevnet. Der vil ett av høydepunktene  blant annet være åpningen av verdenscupen. På hjemmesiden til KOHS forteller stevnedirektøren, Bærum Rideklubbs egen Morten Aasen, hvorfor det er så viktig at nettopp vi andre også støtter opp rundt KOHS, kjøper billetter og legger veien til Telenor Arena i oktober:

- Hver arrangør får invitasjon for ryttere til de andre World Cup-stevnene. Det å arrangere dette på hjemmebane er en døråpner ut i verden for våre egne ryttere. – I år får norske ryttere 16 plasser i World Cup-stevnene i Europa grunnet Kingsland Oslo Horse Show og gjennom årene til nå har Norge fått over 300 plasser! World Cup i Oslo har rett og slett vært fantastisk for utviklingen av norsk sprangridning. 

Mens Kristin Kloster Aasen nå er medlem av IOC, har Morten Aasen fremdeles hendene fulle med sitt hjertebarn, Kingsland Oslo Horse Show. Og begge er de æresmedlemmer av Bærum Rideklubb.

Med KOHS som årlig arrangør av selveste åpningen av CSI5* FEI World Cup, får også norske sprangryttere mulighet til å plukke kirsebær med de vireklig store. - Og bare tenk hva DET betyr for sporten!

Arkivfoto: Sille Kasin

Som bærumsmedlemmer bør vi på vår side derfor også huske på å gå inn på facebooksiden til Kris Leirfall som vi er også er så heldige å ha som medlem av og aktiv dressurrytter for Bærum Rideklubb, og dele innlegget hennes med andre. Hun er nemlig Morten Aasens høyre hånd - som showsekretær for hele Kingsland Oslo Horse Show.

Helgens resultater på Epona:


0 Kommentar

Høyst oppegående femtiåring

Postet av Bærum Rideklubb den 27. Mai 2019

Tekst: Sille Kasin

I 1968 så Bærum Rideklubb dagens lys. Denne helgen ble femtiåringen behørig feiret gjennom jubileumsstevne i sprang på Østern Brug. Neste helg venter andre del av jubileumsmarkeringen med dressur på programmet. Foto: Sigrid H. Wetting

Første del av Jubileumsstevnet Bærum Rideklubb 50 år fant sted på Østern Brug denne lørdagen og søndagen, og ble akkurat så innholdsrik og fartsfylt som vi hadde håpet på. Med mange poster på programmet, 246 starter fordelt på de to dagene og flotte sponsorer med på laget, ble sprangdelen av jubileumsmarkeringen gjennomført, godt hjulpet av klubbens egne dugnadsarbeidere og håndplukket teknisk personell. Værgudene var også nesten med på vår side, så vi kan altså ikke si annet enn at femtiåringen fikk jubileumsfest som fortjent!

Ett av høydepunktene på jubileumsprogrammet på lørdag kom med tildeingen av Eddie Bulls Minnepremie 2018 - en vandrepremie som årlig blir gitt til en person tilknyttet Bærum Rideklubb som har gjort seg positivt bemerket, eller som har utrettet noe spesielt for klubben vår i året som har gått - eller over tid. Denne gangen tilfalt premien Tuva Lugg Heggøy, en ung, målbevisst og hardt arbeidende feltrittsrytter som sammen med ponnien Miss Diplodocus, "Dippie"  blant annet bidro til historisk norsk laggull for ponni i feltritt i Finland 2018, og som til overmål kronet jubelsesongen med individuelt NM-sølv.

- Tuva, du er utvilsomt en verdig vinner av årets pris, og det attpåtil i en gren som ikke bare for feltrittsutøvere selv, men også som for oss andre er kjent for å være tre ganger så gøy, var blant andre ordene som falt ved tildelingen.

En jublende glad Tuva Lugg Heggøy mottar Eddie Bulls Minnepremie 2018 etter historisk flotte prestasjoner på feltrittsbanen. Bærum Rideklubbs formann, Elly Joys Røang, er blant de mange som applauderer. Foto: Siri H. Wetting

Helgens klasseoppsett rommet alt fra 0,40 m opp til og med 1,30 m - med de to jubileumsklassene på lørdag i henholdsvis 1,00 m og 1,10 m som selvsagte sportslige høydepunkter. Den første av de to jubileumsklassene hadde 43 ekvipasjer til start og ble vunnet av Vilma Himberg/ Vancouver DH Z fra Jarlsberg og Melsom Rideklubb - etterfulgt av Bærum Rideklubbs egen Nora Heffermehl Werring/ Attyrory Warrior, Mollie Mathilde Andersson/ Cornelia Højbo - også de fra arrangørklubben, Sigird Hotvedt/ Early Morning Song fra Holmestrand og Omegn Rideklubb og Amalie Frogner Sverre/ Sweet Little Sister fra Skedsmo Rideklubb. 

En lykkelig vinner av jubileumsklassen 1,00 m Bærum Rideklubb 50 år, Vilma Himberg, gir makkeren sin, Vancouver DH Z, en vel fortjent klapp. Foto: Sigrid H. Wetting

Lørdagens andre jubileumsklasse i 1,10 m hadde 32 ekvipasjer til start, og etter en nok en spennende andre fase på tid trakk Emilie Røsting Øverby/ Klasika fra Fossum Hestesportsklubb lengste strået. Marion Natcha Rasmussen/ Ivo K fra Lommedalen Kjøre- og Rideklubb ble nummer to, Lina Jørgenvåg Collier/ Palle fra Bærum Rideklubb ble nummer tre, Tonje Fjeldberg/ Carina W fra Sylling Rideklubb ble nummer fire, og Silje Marie Lindberg/ Bondi Rescue fra Solør Rideklubb ble nummer fem.

Etter lørdagens andre jubileumsklassse, hest 1,10 m, står Emilie Røsting Øverby og Klasika igjen som lykkelige vinnere. Foto: Sille Kasin

I pausen mellom de to jubileumsklassene våre på lørdag stod nok et høydepunkt på programmet - trekkingen av et fantastisk flott stevneskap, takket være jubileumsklassenes hovedsponsor Norsk Tilhengersenter AS - NTS.no fra Ramstadsletta på Høvik. I samarbeid med Ifor Williams kunne alle fremmøtte på Østern Brug denne lørdagen ta de to hestehengerne, bestselgeren HB-511 og det flunkende nye flaggskipet HBX-511, i nærmere øyesyn på stand, og i tillegg dro altså sørkedalsrytter Inger Sun Nymoen, deltaker i den ene av de to jubileumsklassene og jubileumsstevnets rytterrepresentant, avgårde med helgens store trekkepremie, det flotte stevneskapet.

"Start turen hos oss", sier Norsk Tilhengersenter AS - NTS.no! Jubileumsklassenes hovedsponsor bidro med stand på stevneplassen, og gledet også med et fantastisk flott stevneskap som trekkepremie til deltakerne i de to klassene. Foto: Norsk Tilhengersenter AS - NTS.no

Sødagen rommet også et par spesielle høydepunkter. Første klasse for dagen var en lukket klubbklasse 0,40 med bedømming 'feil og stil' med åtte av Bærum Rideklubbs fremtidige konkurranseryttere til start. I klubben jobber vi som kjent målbevisst for bredde og rekruttering, og har en svært verdifull samarbeidspartner i Rideskolen ved Østern Brug. Det er derfor ekstra hyggelig å nok en gang ha opplevd disse rytternes møte med en virkelig konkurransebane, og vi sier bare 'Stå på videre! Dette er gøy!'- og lover å gi disse rytterne fremtidige muligheter til virkelig å få prøve ut konkurransesituasjonen på hjemmebane.

Et annet spesielt høydepunkt kom med 1,10 m-klassen søndag formiddag. For riktig nok ble klassen vunnet av Sørkedalen Rideklubbs Anne Helene Reiten/ Wontorio - men hva passet vel bedre ved en jubileumshelg som denne, enn at hesten nettopp eies av Mette Bull, Eddie Bulls hustru og samarbeidspartner gjennom et langt liv, som selv uløselig er nært knyttet til Bærum Rideklubbs nå mer enn 50 års lange historie?

En stolt og glad eier av Wontorio, Mette Bull som selv rir hesten i det daglige, gleder seg både over seier i 1,10 m på søndag og Bærum Rideklubb 50 år sammen med rytter Anne Helene Reiten. Foto: Privat

I forbindelse med første del av jubileumsmarkeringen for  Bærum Rideklubb 50 år takker vi nok en gang våre sponsorer Paddock AS for velvillig samarbeid når det gjelder premier og utstyr til to- og firbente, Norsk Tilhengersenter AS - NTS.no i samarbeid med Ifor Williams for flott stand og fantastisk trekkepremie, Pincho Nation tapasresturant for spennende gavekort og Plantasjen avdeling Griniveien for kjærkommen bistand med blomsterpynt til banen. Samtidig retter vi på ny også en stor takk til helgens teknisk personell, banebygger Frank Helk, overdommer/ feil- og stildommer Marianne Tveter, dommer Ingrid Bergset Leite og steward Siv Bekkemoen! Sammen sørget dere for at utøverne både følte seg godt og trygt ivaretatt. - Og som tidligere kommunisert på klubbens facebookside - uten flere velvillige hjelpere fra nettopp klubbens egne rekker i full sving, ingen jubileumsstevnehelg på sprangbanen!

Samtidig  gleder vi i Bærum Rideklubb oss videre - for neste helg, da blir det dressur som står på programmet på Østern Bru g- som ledd i markeringen av Bærum Rideklubb 50 år!

Resultater:

Helgens plasserte bærumsekvipasjer:

Lørdag 25.05.:

0,70 m: 1. Linnea Tomelthy Storstrøm/ Herbies Double Trouble, 0 - 70,00 p.

0,80 m: 4. Cornelia Fjeldstad/ Lissaneeny Silver Princess, 0- 70,50 p.

0,90 m: 6. Nora Heffermehl Werring/ Attyrory Warrior, 0 - 70,00 p.

1,00 m: 2. Nora Heffermehl Werring/ Attyrory Warrior, 0 - 0, 28.81

             3. Mollie Mathilde Andersson/ Cornelia Højbo, 0 - 0, 29.06

             7. Andrea Helk/ Horns Juvel, 0 - 0, 31.81

           11. Katharina Høvding/ Solbakkens Busofeles, 0 - 0, 31.91

1,10 m: 3. Lina Jørgenvåg Collier/ Palle, 0 - 0, 32.20

Søndag 26.05.:

0,40 m: 1. Kaia Sofie Skundberg Gaaserud/ Oliver, 0 - 69.50

             2. Elisabeth Valderhaug/ Sofus, 0 - 67,50

0,70 m: 1. Filippa Christine Fjeldstad/ Lissaneeny Silver Princess, 0 -70.00 p.

0,80 m: 3. Filippa Christine Fjeldstad/ Lissaneeny Silver Princess, 0 -70.50 p.

1,00 m: 4. Andrea Helk/ Horns Juvel, 0 - 4, 4 - 38.86

             5. Marie Louise Longva/ Paddy Goes Dutch, 0 - 4, 4 - 42.97

1, 20 m: 2. Maria Wergeland Andersen/ Thor Hero, 0 - 67.09

1,30 m:  1. Alexandra Norstrand Bakke/ Capo Pezina, 4 - 68.64

0 Kommentar

Leveringsliste til kioskvognen

Postet av Bærum Rideklubb den 23. Mai 2019

Her følger en viktig medling fra kioskansvarlig, Kathrine Ritari, til startende medlemmer av Bærum Rideklubb og eventuelle foresatte til disse:

Hei,

Vi gleder oss stort til Jubileumsstevne i helgen på Østern Brug!

Nedenfor ligger leveringslisten til kisokvognen:

Jubileumsstevne sprang 25-26 mai 2019 leveringsliste.xlsx

Har spesifisert baguettene denne gangen, da de ofte blir veldig kjedelige. Dere kan gjøre om på dem selvfølgelig  ,men det viktigste er at de er litt mer spennende enn kun ost og skinke. Bruk fantasien!

Når det gjelder kake, håper vi og utfordrer dere til å lage noe annet enn sjokoladekake. Kan også gjerne være muffins:)

Det er veldig fint at dette blir levert så tidlig som mulig på den dagen dere er satt opp. Det er også  mulig å levere dagen i forveien, også fredag.

Ta kontakt hvis dere har noen spørsmål  (90109280).

Gleder meg til å se dere!

Med vennlig hilsen Kathrine

 


0 Kommentar

Stevnehelgen nærmer seg

Postet av Bærum Rideklubb den 22. Mai 2019


Jubileumsstevnet Bærum Rideklubb 50 nærmer seg, og blant de mange som vil være på plass for å feire jubilanten, er også Norsk Tilhengersenter AS - NTS.no fra Høvik som  har med seg Ifor Williams hestehengere på laget. De vil ha stand på stevneplassen, og bidrar også med en fantastisk trekkepremie til alle deltakere om krysser mållinjen med godkjent resultat i våre to jubileumsklasser på lørdag. Foto: Ifor Williams Norge AS

Tekst: Sille Kasin


Tilmedlingen til helgens Jubileumsstevne er god, og værgudene lover godt, så hva mer kan vi forlange? Som stevnearrangør gleder vi oss selvsagt stort i forkant, og håper at alle får en strålende helg i regi av jubilanten - som nå altså endelig lar seg feire, ett lite år i etterkant av selve opprettelsen av klubben i 1968.

Foreløpige startlister og ryttermelding vil bli lagt ut på online.equipe.com. Merk at vi starter klassene fortløpende så snart vi er klare til det - med stevnestart klokken 09:00 begge dager. Arbeidslister for klubbens medlemmer er nå klare.

I tillegg til klassene denne helgen gleder vi oss ellers ekstra til å dele ut tradisjonsrike Eddie Bulls Minnepris på lørdag mellom de to jubileumsklassene. Foreløpig kan vi si så mye at styret i år har besluttet  å la prisen gå til en utøver med mangesidig bakgrunn, så dette blir stas!

- Stas for deltakerne i våre to jubileumsklasser, det blir det også. - For gavekortene som ti ekvipasjer skal kjempe om i de to jubileumsklassene 1,00 m og 1,10 m denne lørdagen, gir virkelig gode beløp å handle for hos vår hovedsponsor, Paddock AS på Røa. - Og rosettene som alle deltakere i jubileumsklassene våre får..... Vi sier ikke mere, men sløyfefest, det blir det virkelig på Østern Brug denne lørdagen!

- Men altså ikke nok med det...... Norsk Tilhengersenter AS - NTS.no fra Høvik har med seg Ifor Williams hestehengere på laget, og bidrar i tillegg med fantastisk trekkepremie - et flott salskap - blant alle ryttere som fullfører en av de to jubileumsklassene med godkjent resultat. Disse flotte hestehengerne får du bestilt hos Norsk Tilhengersenter AS på vår stand på lørdag under jubileumsstevnet vårt, eller hos leverandøren  på  
Ramstadsletta på Høvik.

Start turen hos oss, sier Norsk Tilhengersenter AS - NTS.no fra Høvik, og det sier vi også. Ikke rart vi gleder oss!0 Kommentar

Gøy å være bærumsrytter ved Drammen Spring Tour

Postet av Bærum Rideklubb den 6. Mai 2019

Tekst: Sille Kasin

Lisa Holmsen og Billy Samaratian sørget for én av bærumsseirene under andre uke i Drammen Spring Tour. Foto: Privat

Andre uke av pågående Drammen Spring Tour er omme, og for mange av bærumsryttere ble besøket på Linnesvollen en flott opplevelse. Mange fine runder ble ridd og resultater oppnådd, og spesielt har våre to Lisaer til start visst å vise konkurrentene bakskoene.

Juniorrytter Lisa Holmsen har hatt en formidabel uke med sine to hester, Billy Samaritan og Billy Uphill. Fasit etter fire dager er en forrykende seier med førstnevnte i CSIJ Medium Tour 1,30 m på fredag, og tre tredjeplasser av tre mulige med sistnevnte, også dette i CSIJ Medium Tour 1,30 m.

Lisa Ulven og Bentley viste med all tydelighet at de er en ekvipasje å regne med for fremtiden. 

Under den andre uken av Drammen Spring Tour ble det sier Silver Big Tour både på torsdag og lørdag.

Les for øvrig mer om Lisa i seneste utgave av NRYFs magasin "Hestesport"( nummer 3).

Foto: Privat

Ungrytter Lisa Ulven viste også nok en gang at hun trives med å ri hjemme i Norge. Med syvåringen Bentley ble det nemlig seier i CSI2* Silver Big Tour 1,30 m både torsdag og lørdag.

Vi gratulerer samtlige bærumsryttere med flott innsats denne helgen, og gleder oss til å følge flere av disse videre gjennom uke tre – samtidig som vi også gleder oss til å se andre bærumsekvipasjer til start. Helgens første klasser sparkes igang på Linnesvollen torsdag morgen - etter obligatorisk veterinærsjekk av alle hester i forkant. 

PS: - Og er du selv en av rytterne som ser frem til start ved Drammen Spring Tour i uke 3, så sjekk gjerne inn på Linnesvollen allerede på tirsdag. Hele 570 ekvipasjer er ventet til start i uke 3, så her blir det trangt om plassen ved ankomst, selv om enkelte hester har blitt stående på Linnesvollen mellom helgene.

To fornøyde bærumsryttere på plass på Linnesvollen - Siril Sønsteby og Nicoline Thrane-Steen Røkke.

 Foto: Sille Kasin

Resultater: 


0 Kommentar

To bærumsseiere og fine dressurprosenter

Postet av Bærum Rideklubb den 5. Mai 2019

Illustrasjonsfoto: Alice Bjerke

Tekst: Sille Kasin

Elitestevne i dressur, Borge Rideklubb

Ved helgens E-stevne i dressur i regi av Borge Rideklubb i FEIs individuelle program for juniorer kapret våre to bærumsryttere til start i klassen, Emma Borchgrevink og Therese Bjerkan, nemlig de to plasseringene som henholdsvis nummer en og to denne søndagen. Bak tøylene på 15 år gamle Kirks Dibsi red førstnevnte inn til seier med en score på 68,335 prosentpoeng, mens sistnevnte på sin side oppnådde 68,092 prosentpoeng og andreplass med sin 15-åring, Dejá-Vú. Dommere i klassen var Astrid Eva Horn og Gunn Skovholt.   

Helene Heiberg/ Quintina 21 og Line Boleyn Melle-Børresen/ La Voix  de Loupe var også til start på Borge, men måtte se premieutdelingene fra sidelinjen denne gangen. 

Resultater: 

Distriktsstevne i dressur, Tanum Rideklubb

Ved D-stevnet i dressur i regi av Tanum Rideklubb kapret Zandra Trondsdatter Birkeland en fin tredjeplass i LA:3 på lånt hest denne søndagen.

- Etter å ha ridd Basso for aller første gang lørdag ettermiddag, startet jeg ham i dag, forteller Zandra. -Han skulle egentlig ha startet med eieren sin denne søndagen, men i og med at han ble eliminert i går etter at han ble veldig redd der ute på banen, overtok jeg starten i dag, smiler hun.

I klassen hadde Zandra også selskap av Pernille Norbeck Østvold/ Freestyle og Sara Helena Bergqvist/ Stetind. Førstnevnte gikk helt til topps i LA:2 med 67,037 prosentpoeng på lørdag, mens sistnenevnte da ble belønnet med en score på 60,000.

På søndag fant også Caroline Borchgrevink Lorentzen/ Harmony Hall veien til Tanum og red inn til 57,206 prosentpoeng i MB:3.

Resultater:


0 Kommentar

Stor stevneaktivitet på alle nivåer

Postet av Bærum Rideklubb den 2. Mai 2019

Illustrasjonsbilde: Sille Kasin

Tekst: Sille Kasin

Mange bærumsryttere vil være å finne til start ved andre uke av Drammen Spring Tour disse nærmeste dagene. Arrangøren har en egen hjemmeside der du kan finne mye lesestoff, og på listene blant dagens 229 ekvipasjer til start, vil du også kunne følge mange bærumsnavn. Vi ønsker våre ryttere lykke til, og minner om at det absolutt kan være vel verdt turen til Linnesvollen som publikum - dersom du ikke konkurrerer selv. Stemningen er på topp, været ser også ut til å bli bra, og mange gode ryttere som det kan være vel verdt å studere nøyere, besøker ringen - ikke bare denne torsdagen, men også de nærmeste dagene.

Illustrasjonsbilde: Sille Kasin

Men det er så absolutt ikke bare i internasjonale sprangklasser på LInnesvollen det skjer....

Bærum Rideklubb er som kjent en klubb som favner både topp og bredde - med utøvere både på landslag og i rideskole, og i flere grener.  - Og at vi nå har mange utøvere som er ute og starter, og som skaffer seg verdifull stevneerfaring og sanker premier rundt om på lokale stevner, det er ett som er sikkert! Ta en titt på oversikten nedenfor som klubbens premieansvarlig, Ulla Bergesen, har sendt oss over bærumsryttere til start gjennom de tre seneste helgene på distriktsstevnenivå:

Lørdag 27. april:

D-stevne sprang, Søndre Nordstrand 

Maria Isabel Tveit Hambro og henns ponni kategori 1, Knockboy Paddy, fikk 1. plass med hele 77 stilpoeng i LD. 

- Strålende innsats også av Nora Heffermehl Werring og Attyrory Warrior i samme klasse. 

Resultater:

En strålende fornøyd Maria Isabel Tveit Hambro konstaterer at førsteplassen  med Knockboy Paddy er sikret. Foto: Privat

Søndag 28. april:

D-stevne dressur, Søndre Nordstrand 

Nora Heffermehl Werring og Flower Power endte akkurat utenfor premielisten som nummer ni - etter å ha oppnådd 62,400 prosentpoeng i LC.

Resultater:

D-stevne sprang, Vestre Bærum rideklubb

Anna Cornelia Fjeldstad og ponnien Lissaneeny Silver Princess -  feilfri i CR, og deretter førsteplass i sin andre klasse for dagen med gode 70,5 i stil.

Også Anna Cornelia Fjelstad kunne glede seg over seier med Silver Princess denne helgen - etter først å ha sikret seg en Clear Round-sløyfe. Foto: Privat

Mia Oladatter Mangschou og ponnien Lukas fra Sjøbodhagen -  feilfri i CR, og deretter 69.00 stilpoeng og en flott syvendeplass rett utenfor premielisen i neste klasse.

Katharina Margrete Høvding og Notte Principessa AX prikket på sin side inn en feilfri grunnomgang i LB.

Resultater:

Lørdag 20. april:

D-stevne dressur, Hedemarken rideklubb

Emma Borchgrevink og Kirks Dibsi, plassert som nummer to i MB med en totalscore på 67,500 prosentpoeng.

Resultater: 

Søndag 14. april:

D-stevne dressur, Hønefoss og Ringerike rideklubb

Line Boleyn Melle-Børresen og La Voix de Loup, endte utenfor premielisten i MB med en score på 61,364 prosentpoeng.

Resultater:

Lørdag 13. april:

D-stevne Dressur Starum Hestesportsklubb

Line Boleyn Melle-Børresen og La Voix de Loup, andreplass i MB med en score på 66,765 prosentpoeng - og med hele 12 ekvipasjer til start i klassen.

Resultater: 


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline