Bærum Rideklubb arrangerer Grønt Kort-kurs i november

Postet av Bærum Rideklubb den 7. Okt 2019


Bærum rideklubb inviterer til Grønt Kort-kurs uke 45, 2019

 

Sted: Østern Brug, Listuveien 9, 1359 Eiksmarka (kafeteriaen). 

 

Teoridel: 

Onsdag 6. november 2019: Reglementskurs (KR1) (3 t)

Torsdag 7. november 2019: Kurs i sikkerhet og hestekunnskap (3 t)

Kl. 1700 – ca. 2000 begge dager 

 

Kursholder: Kristin Høst Grønvold. 

 

NB. Barn under 16 år må ha med foresatt. 

 

Merk: 

KR1-kurset består av 3 timer, samt e-læringskurs som må tas i forkant av kurset. På første kursdag dokumentasjon (ta bilde) for gjennomført og bestått kurs fremvises. 

 

Du finner e-læringskurset her: https://ekurs.nif.no/enrol/index.php?id=523  

 

Konkurransereglement KR 1 må medbringes første kursdag. KR 1 kan lastes ned her: https://www.rytter.no/wp-content/uploads/kr-i-2019-ren.pdf 

 

Rideprøve: 

Praksis i stall (ca. 1,5 time) og rideprøven gjennomføres lørdag 9. og søndag 10. november 2019 (du deltar én av dagene). Kursholder: Siri Høe, Rideskolesjef Østern Brug.

 

Tidspunkt avtales nærmere. Dersom det er en av de to dagene du ikke har anledning, bes det om at dette opplyses ved påmelding. 

 

Kursavgift:

Samlet kursavgift kr. 1 100 for medlemmer av Bærum rideklubb (kr 1 300 for øvrige). Dette inkluderer også Grønt Kort-boken og leie av hest til rideprøven.

 

Kursavgiften betales per Vipps 98139 senest 4. november 2019 (skriv deltakers navn i kommentarfeltet). Dersom du ønsker å betale kontant, ta kontakt med kursarrangør. 

 

Påmelding: 

For påmelding; kontakt kursansvarlig Catherine Sandvig: tlf. 934 01 331 / e-post: cas@raeder.no. Begrenset antall plasser!

 

Ta med noe å skrive på, matpakke og drikke. 


Vel møtt på kurs!


0 Kommentar

Planlegger du å ri første helg ved Kingsland Oslo Horse Show?

Postet av Bærum Rideklubb den 1. Okt 2019

Tekst: Sille Kasin

Nedtellingen for årets store innendørs hestefest på Telenor Arena nærmer seg, og også denne gangen åpner Bærum Rideklubbs egen Morten Aasen - showdirektør for Kingsland Oslo Horse Show gjennom mer enn 25 år - dørene , ikke bare i én , men i to uker! Men nytt av året -  nå også nasjonale klasser for hest! Dette nasjonale stevnet erstatter i sin helhet det internasjonale stevnet som nå er avlyst.

Den første uken, 10. - 13. oktober, åpnes altså nå også dørene for ryttere som er kvalifisert og ønsker å ri nasjonale hesteklasser med hinderhøyde 1,10 m og opp til og med 1,45 m. For unghester blir det egne avdelinger opp til og med 1,30 m. Merk at alle som i utgangspunktet har meldt internasjonalt, nå må melde til det nasjonale stevnet på nytt!

Utdrag fra KR I (generelt) og KRII (sprang) om kvalifisering:

Mer informasjon om første helg:

Ordinær meetingavgift for stevnet er kr 3750,-, mens avgift for unghest er kr 2200,-. Avgiften dekker oppstalling i teltstaller fra onsdag kl. 14:00, samt start i ialt tre klasser i løpet av de fire stevnedagene.

Påmeldingsfrist er satt til mandag den 7. oktober kl. 23:00.

Lenke til online påmelding på HorsePro:

Husk også å forhåndskjøpe billetter til andre helg, den 17. - 20- oktober - med åpningen av selveste verdenscupen 2019/ 2020 som det desiderte sportslige høydepunktet. Der får de norske rytterne Geir Gulliksen, Johan Gulliksen, Victoria Gulliksen, Pål Flam og Hege Tidemandsen muligheten til å møte en samlet verdenselite.

Bruk gjerne ventetiden frem mot første helg til å lese litt. Her er lenke til arrangørens nettside:
0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline