Vil du representere klubben ved KM lag i sprang?

Postet av Bærum Rideklubb den 24. Aug 2018

Illustrasjonsbilde: Rebecca Ballestad-Mender 

Også dette året står Drøbak Rideklubb som arrangør av KM for hest og ponni i sprang. Klubben ønsker gjerne å kunne sende lag, både for ponni og hest. Ponni går i LB, mens hest går i 1,10 m/ 1,20 m.

Proposisjon til KM-helgen, både lag og individuelt, finner du her: 

Har DU lyst til å representere Bærum Rideklubb som lagrytter, så send mail til baerum.rideklubb@gmail.com snarest og senest innen onsdag den 29. september kl. 20:00. Sportskomiteen vil deretter foreta uttaket i samarbeid med aktuelle trenere. Lagryttere vil deretter få beskjed om uttak og lagsammensetning, og informasjon vil i tillegg legges ut her på klubbsiden vår, samt på Bærum Rideklubbs facebookside. 

Merk at du forplikter deg til å stille, dersom du melder interesse om å få representere klubben i Drøbak og blir tatt ut til å ri - så fremt ikke spesielle forhold kommer i veien. KM lag meldes deretter på vanlig vis online på horsepro.no i god tid innen frist den 31. august kl. 18:00, mens sportskomiteen sender lagoppsett og navn på lagledere til arrangørklubben.

Sportskomiteen i Bærum Rideklubb håper å høre fra mange av dere! Det finnes knapt noe morsommere enn å ri på lag, det kan vi love!

Forespørsler vedrørende KM lag rettes til Sille Kasin, +4748176269/ mail baerum.rideklubb@gmail.com.



Velkommen til høstens første sprangfest!

Postet av Bærum Rideklubb den 22. Aug 2018

Illustrasjonsbilde fra Paddock Pony Tour 2017. Foto: Privat

I september i fjor lanserte vi i Bærum Rideklubb i samarbeid med hovedsponsoren vår, June Strand Ingvorsen i Paddock, en skikkelig nyhet på terminlisten i sprang, nemlig Paddock Pony and Horse Tour. Stevnet ble en super suksess som vi fortsatt husker, og derfor gleder vi i klubben oss nå ekstra til å kjøre igang igjen, også dette året!

Stevnet går av stabelen over to dager i helgen den 15. - 16. september, og online påmelding er nå åpen. - Og hvis du har lyst ti å ri, så vent for all del ikke med å melde deg på, for i fjor ble faktisk stevnet raskt så fullt at vi til og med måtte stoppe påmeldingen.

Også dette året står spennende ting på programmet gjennom hele helgen. Kvalifiseringen til Paddock Tour 2018 går også dette året i LB på lørdag både for ponni og hest, og deretter er det finale i LB for alle kvalifiserte på søndagen. - Og sponsoren vår, June, hun lover også denne gangen rosetter man sjelden har sett maken til til alle deltakere -  og spesielle vinnersløyfer, vinnerdekken og pokaler til de beste av alle gode!

I tillegg byr vi på flere åpne klasser begge dager - med hovedvekt på ponni lørdag og hest søndag. På søndag gleder vi oss nok en gang til først å ønske rideskoleekvipasjene fra Østern Brug velkommen til start. Nytt av året er ellers LA hest presentert av dyrekiropraktor Nora Helk på søndag, der den heldige vinneren er lovet en premiebehandling for hest eller kanskje også hund? - til en verdi av hele 1200 kroner.

Vi håper altså å se mange, mange ekvipasjer til start gjennom hele helgen på Østern Brug, og minner samtidig klubbens medlemmer om at vi trenger masse hjelp for å få dette best mulig til.

Velkommen til høstens første hestefest i regi av oss i Bærum Rideklubb den 15. og 16. september!

Online påmelding via Horsepro med frist 8. september kl. 20:00:

Les mer om fjorårets super suksess, Paddock Pony and Horse Tour:

PS

Og mer moro blir det høsten 2018! For Bærum Rideklubb fyller nemlig 50 år i år, og det vil vi gjerne markere med en egen jubileumslørdag på sprangbanen den 29. september på Østern Brug. Da står blant annet spesielle jubileumsklassser i LB med overraskelser både for ponni og hest på programmet, og i tillegg gjør vi selvsagt plass til det stolte, tradisjonsrike sprangflaggskipet vårt, Ladies Cup med kvalifisering og finale i LA hest 1,20 m. Nærmere informasjon kommer, men følg i mellomtiden godt med på teminlisten;)  



På tide å melde interesse - NM lag i dressur

Postet av Bærum Rideklubb den 3. Aug 2018


Om dette stemmer for deg, så er det på tide å melde interesse for å få ri!

Les mer:



Grønt Kort-kurs i september

Postet av Bærum Rideklubb den 1. Aug 2018



Invitasjon med påmeldingsinformasjon til høstens Grønt Kort-kurs på Østern Brug:

GK-invitasjon september 2018.docx